13 Aralık 2011 Salı

Bloxoo'ya teşekkürler...

2009'dan beri lider Blog Listeleme sitelerinden biri olan Bloxoo (Eski adıyla Blograzzi) , uzun süren bir sessizliğe girdikten sonra yayınlanan bir mesajla kapandığını duyurdu.
Yeni blogları ve blogger'ları tanımak için benim açımdam oldukça iyi bir siteydi ve neden kapandığını maalesef anlayamadım.
Arzu's Cave bloğu, Bloxoo'da onbinlerce blog arasından, Kişisel Bloglar'da tüm zamanların en iyi blogları kategorisinde 9. sıradaydı:

Bloğum ile çok uzun zamandır ilgilenememem, blogspot'u durdurup normal domain üzerinden devam ederken Hosting şirketinin tüm yeni yazılarımı yedeksiz uçurması üzerine, aradaki 1 yıllık kayıp yazılarımı unutup buradan kaldığım yerden devam etmeye başladım... Bloxoo'nun kapanış mesajı ise şöyle:

Üzüldük Bloxoo... Keşke kalsaydın...



3 yorum:

Oguz Kaan Cagatay Kilinc dedi ki...

bloxoo'nun gidişi de üzücü, sizin yazılarınızın yedeksiz uçuşu da. hosting firmaları nasıl bu kadar pervasızca hareket edebiliyorlar cidden aklım almıyor.

Anonim dedi ki...

Gerçektende üzücü. Çünkü ülkemizde bu tarz bloggerleri önemseyen siteler çok az. Daha önce de bloggerlere hizmet eden okunuyoruz.biz sitesi kapanmıştı.

Ali Arslan dedi ki...

Gerçekten çok üzücü. Blogculara hizmet eden siteler çok az ülkemizde. Daha önce de yine bloggerlere hizmet eden okunuyoruz.biz kapanmıştı.